Vill du vara med och göra skillnad för unga människor i livet?

Fryshuset i Göteborgs verksamheter United Sisters och Oslagbart söker volontärer. Som volontär i vår regi får du möjlighet att vara en förebild för unga samtidigt som du har kul, träffar nya människor och får möjlighet att lära känna dig själv.

Vi på Fryshuset arbetar med ett gediget förebildsarbete. Vi erbjuder dig en tvådagars utbildning där du får fördjupad kunskap om att arbeta med unga. Ämnen som berörs under utbildning är att vara förebild, identitet, jämlikhet, normkreativitet, empatiskt samtal och lösningsfokus. Efter avslutad utbildning börjar uppdraget med att träffa unga i verksamheten.

Fryshuset gör det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen!

United Sisters

United Sisters verksamhet riktar sig till tjejer i alla åldrar. Vi finns för närvarande i Stockholm, Göteborg, Malmö. Verksamheten består idag av tjejgrupper, coachverksamhet samt öppen verksamhet. Uppdragen genomförs till största del av volontärer och det är därför vi vill att just du engagerar dig hos oss!

Oslagbart

Att lära känna sig själv och våga vara sig själv kräver mod men också tid och reflektion. I Oslagbart arbetar vi med unga killar för att tillsammans hitta den form som passar dig bäst. Vare sig det är att snacka i grupp med dina kompisar eller med någon vuxen som bryr sig. En del av uppdraget kommer att bedrivas av volontärer och det är därför vi vill att just du engagerar dig hos oss!

När och var ska uppdraget ske?

  • Infoträff: 9 september, Fryshuset i Göteborg
  • Individuell intervju: 10 sep- 19 sep, Fryshuset i Göteborg
  • Utbildning: 20-21 september 9-16, Fryshuset i Göteborg
  • Uppdrag: Träffa en ung person 1 ggr i veckan, samt handledning

Specifika önskemål eller information

Vi önskar att du som volontär hos oss är:

  • 25 år och uppåt
  • godkänna att vid intervjutillfället lämna ett utdrag ur Polisens belastningsregister
  • brinner för socialt arbete
  • Har tid för uppdraget

Som person är du ansvarsfull, empatisk, kreativ, öppensinnad, tålmodig och gillar personlig utveckling. Ett extra plus är om du har erfarenheter som kan återspeglas i vår målgrupp.

Kontakt: Salar.bejan@fryshuset.se, 0712-69590 eller moa.oskarsson@fryshuset.se 0739-502470

Instagram

Tweets

Utveckling & formgivning

Martin Egri & Marielle Jensen/Color Bug