Vill du vara med i TRANSIT - en samtalsgrupp för unga transpersoner?

Nu är det dags att anmäla sig till höstens Transit, en samtalsgrupp för unga transpersoner! Gruppen kommer att ses på torsdagar kl 17.30-20 med start 16:e oktober. 

Transit är en samtalsgrupp för dig i åldern 15-30 år som har funderingar kring din könsidentitet. Oavsett om du precis har börjat fundera eller om du har tänkt på det här hela livet, är det ett ställe där du kan prata om det du behöver. Under våra åtta träffar kan du vara dig själv och träffa andra med liknande erfarenheter. 

Kanske känner du dig som varken kille eller tjej, kanske kan det variera. Kanske vill du förändra din kropp så att den mer känns som din kropp, eller så har du andra erfarenheter och funderingar. Detta och mycket mer snackas det om i samtalsgruppen. Det som du tycker är viktigt, tycker vi är viktigt.

Samtalsgruppen hålls av två ledare som själva har erfarenhet av att vara trans på olika sätt. Transit är en stängd grupp, vi kommer alltså att vara samma personer varje gång och du måste vara anmäld för att få en plats. 

Efter andra träffen stängs gruppen för nya deltagare. Det är mycket viktigt att du kan komma vid varje (eller i alla fall nästan varje) tillfälle! 

Plats: De två första träffarna, 16 och 23 oktober är på Bokkafé Vulgo, Nordhemsgatan 49.

Resten av träffarna är på Mötesplats Simone, Masthuggsterassen 4D. Mötesplats Simone har tillgängliga lokaler.

Att delta i samtalsgruppen är gratis och vi bjuder på fika.

 

FÖR FRÅGOR OCH ANMÄLAN: Mejla ylva.gellerstedt@goteborg.rfsl.se så snart som möjligt - först till kvarn! 

 

www.rfsl.se/goteborg

www.motesplatssimone.se

 

Välkommen! 

Mario, Oliver och Ylva

Instagram

Tweets

Utveckling & formgivning

Martin Egri & Marielle Jensen/Color Bug