VILL DU BLI INSTRUKTÖR I FEMINISTISKT SJÄLVFÖRSVAR?

Feministiskt självförsvar Göteborg (F.S.G) söker nya instruktörer till sin förening.

F.S.G är en religiöst och partipolitisk obunden organisation som erbjuder feministisk självförsvar och andra feministiska verktyg i och omkring Göteborg. De senaste åren har vårt arbete efterfrågas av flera stadsdelar i Göteborgs stad, och fler och fler föreningar samarbetar med oss.

Vårt mål är att upplysa, intressera, och organisera främst tjejer men även killar för en feministiskt utveckling och bryta könsmaktsordningen.

Feministiskt självförsvar är ett sätt för tjejer och kvinnor att tillsammans lära oss att försvara oss och ta den plats vi har rätt till. Våra utbildade instruktörer leder olika övningar och lär ut fysiska tekniker som hjälper deltagarna att hantera olika situationer som kan kännas svåra, jobbiga eller hotfulla. Vi tränar också mentalt och verbalt självförsvar. Feministiskt självförsvar är också ett viktigt forum för att utbyta erfarenheter med varandra.

Vi söker nu deltagare till vår instruktörsutbildning som startar 3 maj. Sista ansökningsdagen är 1 maj 2016: När du är färdigutbildad och ute och håller kurser så är du vårt ansikte utåt just då. Därför är det viktigt att du vet hur F.S.G arbetar och att du har de kunskaper som behövs. Kursen är en process där vi lär oss tillsammans. Att du är med under hela kursen är därför viktigt för gruppen. Du behöver kunna vara med på alla kurstillfällen för att bli instruktör i feministiskt självförsvar.

KRAV FÖR ATT FÅ GÅ UTBILDNINGEN

Du är 18 år eller äldre.

Du är feminist.

Att du vid avslutad kurs håller minst 3 kurser per år.

Kurstillfällen

Kvällsträff 3 maj

20 – 22 maj

3-5 juni

17-19 juni

27 – 29 augusti

ALLA KURSTILLFÄLLEN ÄR OBLIGATORISKA.
När du är färdigutbildad och ute och håller kurser så är du vårt ansikte utåt just då. Därför är det viktigt att du vet hur F.S.G arbetar och att du har de kunskaper som behövs. Kursen är en process där vi lär oss tillsammans. Att du är med under hela kursen är därför viktigt för gruppen. Du behöver kunna vara med på alla kurstillfällen för att bli instruktör i feministiskt självförsvar.
(Heldagar om inget annat anges)
Vi eventuell sjukdom kommer ett uppsamlingstillfälle erbjudas.

Skicka ett mail til sjalvforsvar.goteborg@gmail.com där du beskriver varför du skulle passa som en av våra instruktörer. Vi kommer att kalla till intervjuer med er som vi vill prata mer med."

Mer info om uppdraget och meriterande erfarenheter hittar du på annonsen på vår hemsida.

Instagram

Tweets

Utveckling & formgivning

Martin Egri & Marielle Jensen/Color Bug