Välkommen till Göteborgs festligaste 10­årsjubileum med Nätverket 50/50!

Nätverket 50/50, en av våra sammarbetsorganisationer, firar 10 år i veckan, och det vill vi såklart tipsa lite extra om! På fredag smället det, och det blir allt ifrån uppträdanden till fruktdrinkar och en pinstillverkningsstation. Stadsmuseet är platsen, 13 - 19 den 30/9 är tiden. Vi ses väl där?

Nätverket hälsar:
 
"För tio år sedan startade Projekt 50/50 för en musikscen i balans. Tre år senare övergick projektet till ett ideellt nätverk, Nätverket 50/50 har fortsatt att höja rösterna för en jämställd musikscen ­ där en musiker är en musiker! Detta vill vi fira med er! 
 
Nätverket 50/50 består av ideella organisationer* som tillsammans arbetar med opinionsbildning, erfarenhetsutbyte och kunskapsutveckling. ​Den 30 september​ ställer vi till  med en hejdundrande festlig jubileumsfest i Göteborg, där vi intar Stadsmuseets foajé med pompa och ståt! 

Varmt välkomna att ta del av ett fullspäckat program med artister och musik, seminarier och panelsamtal, glitter och glam, quiz och workshops! Vi bjuder in till en intressant och gjädjefylld mötesplats kring musiklivet och dess utmaningar, allt inramat av en läskande fri fruktdrinkbar och goda tilltugg. Möt eminenta gäster, prova­på­spela i den mobila replokalen eller sitt ner och lyssna till intressanta diskussioner. Fira loss med oss till sprakande livemusik och tunga DJ:s! 
 
Datum​: 30 september
Tid: ​Programpunkter mellan kl. 13-19  
Plats:​ Stadsmuseets foajé (samt angränsande hörsalen Wallenstamsalen)
Adress:​ Göteborgs Stadsmuseum, ​ Norra Hamngatan 12
 
För detaljerat schema, programpunkter och uppdateringar ­ besök vår hemsida: 
www.natverket5050.se/
 
Följ oss på Facebook:  
www.facebook.com/natverket5050

*Nätverket 50/50 består av: ABF, Bilda, Jämställd Festival, Kulturens, Kultur Ungdom, Make Equal, NVB, 
Sensus, Simba, Studiefrämjandet och Studieförbundet Vuxenskolan."

Instagram

Tweets

Utveckling & formgivning

Martin Egri & Marielle Jensen/Color Bug