Praktikant sökes till Agenda: Jämlikhet Göteborg!

Vi söker dig som har en längre sammanhängande praktikperiod på minst 2 månader men gärna längre. 

Praktikplatsen passar bra för dig som har erfarenhet av/pluggar media och kommunikation, journalistisk, strategisk kommunikation, projektledning, marknadsföring, PR eller annan samhällsvetenskaplig utbildning. Du bör också ha intresse för- och/eller erfarenhet av, arbete med olika jämlikhetsfrågor så som tillexempel antirasism, hbtq-frågor och ekonomisk och sociala utsatthet. 

Digital kommunikation och sociala medier 

Praktikplatsen handlar om att arbeta med Agenda: Jämlikhets digitala kommunikation och att sprida Agenda genom sociala medier. Dina arbetsuppgifter beror delvis på din kompetens, erfarenheter och dina intressen. Det kan bland annat vara att hjälpa till att uppdatera olika sociala medier, leta och kontakta bloggare utifrån olika jämlikhets-teman, fungera som redaktör för agendajamlikhet.se med mera. 

Du kommer också vara med i arbetet med att utveckla strategier för arbetet med sociala medier samt att arbeta med utvärdering och dokumentering av kommunikationsarbetet. Mycket av arbetet kommer handla om att sprida Agenda: Jämlikhet till nya användare. Därför är det bra om du är intresserad av sådan utveckling och har idéer om vad vi kan göra, men också att du har tålamod att dokumentera och utvärdera arbete för att se vilka riktade satsningar vi bör göra. Vi ser det som positivt om du är intresserad av sociala medier och använder det som en naturlig del i ditt dagliga liv.

Vi är en liten organisation med tre anställda och ett gäng volontärer. En del av det dagliga arbetet handlar därför också om att hugga i där det behövs.

Är du intresserad? Skicka gärna ditt CV och personligt brev till info@agendajamlikhet.se! 

Sista ansökningsdag: 30 december 2015. 

Skriv när din praktikperiod pågår och vad du vill lära dig under praktiken hos Agenda: Jämlikhet. Intervjuer hålls 4-8 jan.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar om platsen! 

 

Instagram

Tweets

Utveckling & formgivning

Martin Egri & Marielle Jensen/Color Bug