Bli volontär för Agenda: Jämlikhet under Göteborgs Kulturkalas!

Vill du sätta jämlikhet på agendan under årets Kulturkalas i Göteborg? Vill du samtigt få chansen att lära känna nya människor och ha väldigt roligt? Bli volontär för Agenda: Jämlikhet. Tllsammans går vi från ord till handling - för ett mer jämlikt Göteborg! 

▼ ◄ ▲ ► ▼▼ ◄ ▲ ► ▼▼ ◄ ▲ ► ▼▼ ◄ ▲ ► ▼

Agenda: Jämlikhet ska ha ett tält till sitt förfogande under årets Göteborgs Kulturkalas. Tältet kommer vara på parkeringen bredvid Stora Teatern, på Avenyn nära Kungsportsplatsen. Under tre hela dagar, 19-21 augsuti, kommer vi fylla tältet med massa spännande saker, gäster, samtal, tävlingar och workshops – men vi behöver din hjälp! 

VOLONTÄR I 3 TIMMAR - INGA FÖRKUNSKAPER KRÄVS

Som volontär hjälper du till att göra Agenda: Jämlikhets tält till en så bra plats som möjligt för att inspirera människor att engagera sig för jämlikhet! Din roll är att finnas på plats, uppmuntra förbipasserande att delta i tältets aktiviteter, göra reklam för programmet vi kommer ha och sprida information om Agenda: Jämlikhet. Du förväntas bemanna tältet, tillsammans med minst en annan volontär, under minst ett pass som är 3 timmar. 

Du behöver inga förkunskaper - du kommer få all nödvändig information du behöver på ett infomöte måndagen den 15 augusti kl. 18.00. Plats meddelas i början av augusti. 

ANMÄLAN GÖR DU HÄR - FYLL I FORMULÄRET!

▼ ◄ ▲ ► ▼▼ ◄ ▲ ► ▼▼ ◄ ▲ ► ▼▼ ◄ ▲ ► ▼

I gengäld får du medlemskap i föreningen, ett intyg för din insats och vår eviga tacksamhet, en Agenda-tygpåse och mat samt godis och snacks på plats. Och du får såklart chansen att lära känna massa nya människor och ha jättekul :) 

 

Har du frågor? Kontakta Anna Lindeborg, projektledare: anna@agendajamlikhet.se eller på telefon 0708 338238

Instagram

Tweets

Utveckling & formgivning

Martin Egri & Marielle Jensen/Color Bug