Biljett till MR-dagarna i november - just nu 30% rabatt.

Tillsammans mot rasism – agera för allas lika värde lokalt och globalt. Det är temat för Mänskliga Rättighetsdagarna som äger rum den 9-10 november på Svenska Mässan i Göteborg.

Rasismens utbredning och organisering är ett hot mot förverkligandet av allas mänskliga rättigheter och mot demokratin. Idag ser vi fascistiska och rasistiska partier ta plats i parlamentariska församlingar i Sverige, Europa och världen. Samtidigt intensifieras motståndet och kraven på ett samhälle där allas rättigheter respekteras. Under Mänskliga Rättighetsdagarna 2015 kommer vi att granska rasismen och den strukturella diskrimineringen, både i Sverige och globalt, och diskutera idéer och metoder för hur vi med mänskliga rättigheter som verktyg kan motverka den.

Köp biljett nu - få 30 % rabatt 

För att göra det möjligt för så många som möjligt att delta i årets konferens har en extra stor boka-tidigt-rabatt införts. Fram till den 30 juni går det att få 30 procent rabatt på biljetterna för privatpersoner, ideella organisationer, lärare, myndigheter och företag. Som vanligt är det förmånliga priser för studenter, arbetslösa och pensionärer. 

För mer information om biljettpriser se: www.mrdagarna.se

 

 

 

Instagram

Tweets

Utveckling & formgivning

Martin Egri & Marielle Jensen/Color Bug