Agenda: Jämlikhet startar ungdomsgrupp!

 

Ungdomsgruppen

Under februari 2015 kommer vi att dra igång en ungdomsgrupp inom Agenda: Jämlikhet. Är du mellan 15-25 år? Är du intresserad av jämlikhetsgfrågor, marknadsföring och sociala medier? Då borde du söka dig till gruppen! 

För att göra Agenda: Jämlikhet bättre och nå ut till ungdomar behöver vi veta mer om ungas behov. Gruppens medlemmar kommer själva få bestämma vilket fokus deras arbete kommer ha beroende på vad de tycker är roligt och vad de vill lära sig. Som deltagare i vår ungdomsgrupp kommer du få gå utbildningar i bland annat ledarskap, att arrangera event och sociala medier och marknadsföring.

Gruppen kommer ha i uppdrag att göra en analys av ungdomars behov samt arrangera två event och fungera som ambassadörer för Agenda: Jämlikhet. Frågor som kommer att diskuteras: 

  • Vad är det som gör att unga intresserar sig för jämlikhetsfrågor?
  • Vad gör unga engagerade?
  • På vilket sätt engagerar sig unga?
  • Hur sprider vi bäst Agenda: Jämlikhet till unga?  

Mycket av arbetet är upp till gruppen själva att forumlera och genomföra så du har stor möjlighet att få lära dig nya saker och göra kreativa, roliga saker tillsammans med andra. Gruppen kommer självklart att genom hela processen få det stöd den behöver från projektledarna. 

Låter detta spännande för dig? Eller för någon du känner? Skicka ett mail till info@agendajamlikhet.se med ditt CV och skriv gärna lite om varför du vill vara med i gruppen. 

 

Instagram

Tweets

Utveckling & formgivning

Martin Egri & Marielle Jensen/Color Bug