Ny organisation

Älvsborgsbron

Vill din organisation ansluta sig?

Här på gbg.agendajamlikhet.se finns det olika kategorier och typer av organisationer som är verksamma i Göteborgs jämlikhetsarbete. Det kan vara en klassisk organisation eller förening, men likväl en grupp, kampanj, nätverk eller annan sammanslutning. Dock inte ett politiskt parti eller ett företag. 

Vill ni finnas med med en Organisationsprofil här på sidan? Då behöver ni:

  1. Skriva ihop en organisationsprofil. Glöm inte att bifoga bild! 
  2. Välja vilka kategorier som bäst beskriver er verksamhet, så att intresserade besökare lätt kan hitta er.
  3. Maila allt till info@agendajamlikhet.se så publicerar vi så snart vi kan och återkopplar såkart till er när profilen är publicerad. 

Organisationsprofilerna är till för att göra det enkelt för användarna att få en överblick över vilka organisationer och grupper som finns och att lära sig mer om dem. Er organisationsprofil ska göra det enkelt för användare att lära sig mer om er organisation och då med fokus på hur man kan delta i och eller bidra till er organisation.

Organisationsprofilen

140-180 ord
Organisationsprofilen ska sammanlagt bestå av 140 – 180 ord. Det kan kännas väldigt kort om en egentligen har mycket att säga. Vi vill hålla det kortfattat för att hjälpa till att skapa överblick för användarna. Användarna kan sedan klicka sig vidare till era sidor om de blir intresserade och vill fördjupa sina kunskaper.

En bild
Bilden får gärna vara högupplöst om ni har en sådan. Bilden kan vara på organisationens eller gruppens logga, personer som är engagerade, en bild från ett evenemang ni haft eller något annat som ni tycker gör organisationsprofilen trevlig att titta på.

Vilka är ni?
En kort beskrivning om er grupp, kampanj eller organisation.

Vilka är era mål?
En mening om målen eller visionen med ert arbete kan räcka.

Vad gör ni?
Håller ni på med utbildning, lobbyarbete, kulturevenemang, kampanjer eller driver ni en blogg? Beskriv er huvudsakliga verksamhet.

Hur kan en delta?
Kan en bli medlem? Stödja arbetet på något vis? Gå utbildningar? Komma på arrangemang?

Vilka är era kontaktuppgifter?
En länk till hemsida, e-post och/eller sociala medier, för dem som vill kontakta er eller läsa mer.

Tveka inte att höra av er till redaktionen om ni har några frågor, funderingar eller synpunkter kring organisationsprofilerna eller kategorierna!

Instagram

Tweets

Utveckling & formgivning

Martin Egri & Marielle Jensen/Color Bug