Allt är möjligt

Mediekritiska nätverket Allt är möjligt bildades i Göteborg 1992, och är en ideell förening. Vi analyserar, ifrågasätter och utbildar på mediekritikens område. Vi diskuterar med redaktioner och företag, föreläser på skolor och arbetsplatser, skriver krönikor och debattinlägg, och anmäler reklam. Allt är Möjligt verkar också för en lag mot könsdiskriminerande reklam.

Allt är Möjligts En handbok i mediekritik beskriver medieflödet och de kvinnliga och manliga stereotyperna. Boken visar också hur vi kan bli aktiva mediekritiker. På vår hemsida kan du ladda ned en praktisk handledning och andra av våra publikationer. Du kan även följa Allt är Möjligt på Facebook (Allt är Möjligt Media Watch Group) och Twitter. Allt är Möjligt har även en blogg.

Allt är Möjligt är en del av en global mediekritisk rörelse. Vart femte år gör Global Media Monitoring Project en världsomfattande nyhetsstudie ”Who makes the news?”. Allt är Möjligt ansvarar för den svenska delstudien, och i ”Räkna med kvinnor” kan du läsa resultaten.