"Sex med kvinnor/icke-män är det bästa jag varit med om"

Sex är något som ska ske under samtycke mellan alla inblandade. Jag tror att min bild av sex är rätt liberal, jag vill testa det mesta, att ligga med fler personer samtidigt, där andra kan se på, partnerbyte, BDSM och mycket däremellan. Sex ska vara lustfyllt och något att njuta av. Efter att ha kommit ut som flata har min syn på sex förändrats helt, och definitivt till det bättre. Sex med män har jag inga höjdarerfarenheter av, tycker ofta att det är rätt förutsägbart och ojämlikt. Sex är så mycket mer än enbart penetrerande, tänk om jag lärt mig det redan under tonåren.

Tyvärr är jag rätt blyg när det kommer till sex och att leva ut mina fantasier. Det går framåt, men jag tar myrsteg. Sex med kvinnor/icke-män är det bästa jag varit med om, det är intimt och jämlikt på en helt annan nivå. Det finns mycket som är problematiskt med sex, att det inte alltid sker under samtycke är nog bland det allvarligaste. Men också hur det porträtteras i samhället, konsekvenserna för vem det är som ligger med många är olika om en kodas som man, kvinna, något däremellan eller bortom könsbinariteten.

Diana, 23 år

Detaljbild, mun

 

Detta är en del av en porträttserie av olika personers syn på sex, med syfte att vidga perspektivet på vad sex är. Personerna i porträtten heter något annat i verkligheten.

comments powered by Disqus

Instagram

Tweets

Utveckling & formgivning

Martin Egri & Marielle Jensen/Color Bug