"Jämlikhetsorganisationer inbjuds till MR-mässa"

Under september förvandlas Lundby till en stadsdel fylld med konst, kreativitet och kultur. Tillsammans med fastighetsägare, företagare, föreningar, kulturutövare och privatpersoner arrangeras olika former av kulturevenemang på Lundbys torg och andra offentliga ytor. På valdagen den 14 september kommer det vara en mässa för mänskliga rättigheter och alla jämlikhetsorganisationer bjuds in för att delta!

Lundby

Bildtext: Aulan, Lundby Gamla Gymnasium

Planeringen av kulturmånaden är i full gång och vi behöver veta om ni är intresserade av att delta under Lundby Kulturmånads Mini MR-Mässa!

Er organisation/förening/verksamhet erbjuds en plats på ”torget” som blir i entrén i Lundby Gamla Gymnasium på Blackevägen 1. Vi kommer även ha tillgång till den fantastiska aulan som ligger i huset där vi hoppas kunna fylla ett scenprogram med olika former av uppträdanden som musik, dans, föreläsning eller presentation av verksamhet.

Speciellt för i år är att barnkonventionen fyller 25 år. Detta kommer bland annat fritidsgården Chillzone på Mötesplatsen att uppmärksamma. Men vi vill självklart att de organisationer som arbetar med konventionen också ska vara representerade på mässan.

Förra året gjorde förvaltningen en tidning i egen regi om kulturmånaden som distribuerades ut till samtliga hushåll i Lundby. Vi avser även i år att ge ut en sådan tidning. Alla medverkande aktörer listas i dagens kalendarium.

Enda kravet för att delta under Mini MR-Mässan är att er verksamhet bygger på en enad syn om alla människors lika värde. Det kostar ingenting att medverka på Mötesplatsen men i samband med att man anmäler sitt deltagande anger ni också önskemål om antal bord och stolar.

Om ni är intresserade av att delta på mässan eller om ni har några frågor är det bara att höra av sig!

Med vänlig hälsning,
Frida Eydal
Kultursamordnare
Kultur och Fritid Lundby

0766-444 889
frida.eydal@lundby.goteborg.se

Göteborg stad Lundby

comments powered by Disqus

Instagram

Tweets

Utveckling & formgivning

Martin Egri & Marielle Jensen/Color Bug