"Jag lägger ingen stor vikt vid att ha sex ofta"

Jag har varit singel i hela mitt liv så min relation till sex bygger på one-night-stands eller tillfälliga, korta relationer. Jag har aldrig haft någon stark sexlust, den kommer och går i perioder. Det är däremot inget jag tycker är jobbigt eller lägger någon större vikt vid. Det har hänt att jag träffat killar som inte brytt sig om att tillfredställa mig eller vägrat kondom, vilket såklart är upprörande i efterhand. Jag anser mig ha blivit säkrare på mig själv ju äldre jag blivit. Som tonåring kunde jag vara väldigt osäker, men idag är det inte så problematiskt. För mig är sex som bäst när alla parter är bekväma och vågar ge sig hän, testa nya grejer! Men som sagt, jag lägger ingen stor vikt vid att ha sex ofta eller hur det sker, bara det är på samma premisser. 

Isabelle, 26 år 

Detaljbild, öra

Detta är en del av en porträttserie av olika personers syn på sex, med syfte att vidga perspektivet på vad sex är. Personerna i porträtten heter något annat i verkligheten.

comments powered by Disqus

Instagram

Tweets

Utveckling & formgivning

Martin Egri & Marielle Jensen/Color Bug