"Jag hade en olustig känsla för hur jag såg ut där nere efter födseln"

Efter att jag fick barn kände jag inte alls någon lust att ha sex. Jag hade en olustig känsla för hur jag såg ut där nere efter födseln och om jag hade läkt ordentligt. Jag kände mig inte heller så attraktiv med läckande bröst och spyor på både kläder och kroppen. Just då kändes det lite ledsamt att jag inte var sugen och nästan lite skuldkänslor mot min partner. Det har bidragit till att jag är nervös inför att få till det första gången sedan jag fick barn.

Frida, 28 år

Händer runt leksak

 Detta är en del av en porträttserie av olika personers syn på sex, med syfte att vidga perspektivet på vad sex är. Personerna i porträtten heter något annat i verkligheten.

 

 

comments powered by Disqus

Instagram

Tweets

Utveckling & formgivning

Martin Egri & Marielle Jensen/Color Bug