"Det känns ganska skamligt att ligga med någon som det inte flyter på helt med"

De flesta människor som jag kommit nära är sådana jag legat med. Det går snabbare att öppna upp sig med någon som man precis har blottat sin sexualitet för. Dock verkar det ju som att alla relationer där sex är inblandat skiter sig till slut. Så sex skrämmer mig ändå. Även om det har gett mig nya vänner så har det också pajat relationer.

Att det ibland är svårt att få ligga tror jag gör att jag tar chansen när jag får den. Vilket inte alltid leder till bekväma situationer. Det känns ganska skamligt att ligga med någon som det inte flyter på helt med, jag vill liksom visa upp mig på ett bra sätt. Skam och sex är ingen bra kombo!

Erik, 26 år

rygg

Detta är en del av en porträttserie av olika personers syn på sex, med syfte att vidga perspektivet på vad sex är. Personerna i porträtten heter något annat i verkligheten.

comments powered by Disqus

Instagram

Tweets

Utveckling & formgivning

Martin Egri & Marielle Jensen/Color Bug