The Unstraight House

ons 18:00 (04/11-2020)  -  ons 19:00 (04/11-2020)
Göteborgs Stadsmuseum

Det finns ännu inga museer med ett internationellt HBTQI+-fokus och det vill föreningen bakom det virtuella museet The Unstraight Museum ändra på. Under många år har de planerat för en fysisk plats, där berättelser från ett internationellt HBTQI+community står i centrum. Ulf Peterson, en av grundarna till The Unstraight museum, berättar om hur denna plats kan stärka internationella samarbeten och ge röst åt grupper som tidigare ej fått höras eller synas. Programpunkten genomförs i samarbete med Folkuniversitetet.

Bokning Under hösten 2020 behöver plats bokas till samtliga aktiviteter. Du kan boka din plats fram till att aktiviteten börjar i museets reception eller på telefon 031-368 36 00. Kom ihåg att avboka din plats i god tid om du får förhinder. Programpunkten ingår i entrébiljetten.

Covid-19 Vi följer noggrant myndighetens rekommendationer. Välkommen att besöka oss om du är frisk, men tänk på att hålla avstånd och tvätta händerna ofta. Läs mer här om hur pandemin påverkar vår verksamhet.

Tillgänglighet Programpunkten tolkas till teckenspråk och lokalen är utrustad med hörslinga.

(text och bild är från Stadsmuseets hemsida)