Teaterläger för barn och unga med funktionsvariation

mån 10:00 (15/07-2019)  -  fre 16:00 (19/07-2019)
Kålltorpsgatan 2

Teaterläger tema ”Vänskap” 

Dagläger med tema teater för dig som är mellan 6 och 15 år och har en funktionsvariation. Under fem dagar gör vi teaterövningar, leker och bygger en föreställning tillsammans som i slutet av veckan visas upp. Alla kan delta, inga förkunskaper krävs. Lägret är gratis, men du tar med dig egen lunchmatsäck.

Anmälan: klicka här för mer information och anmälningsformulär. Anmälan gäller för hela lägerveckan. Du kan alltså inte anmäla dig till en enstaka dag. 
När: måndag 15 juli – fredag 19 juli
Tid: kl. 10.00-16.00.

Adress: Kålltorpsgatan 2, Göteborg
Närmaste hållplats: Stockholmsgatan
Ledare: Christel Olsson Lindstrand, mer info kommer snart
Kontakt: josefine@passalen.se eller Ia Kjellsdotter: 0730-987076

Övrig info: 
Tillgänglighet: Vi anpassar aktiviteterna så att alla kan delta på sitt sätt, i sitt tempo. Stöttande ledare finns alltid på plats. Ramp till entré finns på baksidan av huset. Det går att köra och ta sig fram med rullstol i lokalen. Tillgänglighetsanpassad toalett finns i lokalen. 

Ledsagare/Assistens: Om du har personlig assistent/ledsagare/avlösare skall denne följa med. Vid behov av hjälp för de grundläggande behoven (hjälp med matning, att gå på toaletten etc.) och är beviljad insats så skall den hjälpen medfölja under lägerveckan. Passalens ledare arbetar med och stöttar deltagaren i aktiviteten. Du ansvarar själv för att ta dig till och från aktiviteten, ledare möter upp på plats. 

*****************

Lägret annordnas av Passalen och all information i inlägget har hämtats här.