Statement Tour

lör 20:50 (21/09-2019)  -  sön 03:00 (22/09-2019)
Pustervik

Statement Tour kommer till staden där allt en gång föddes: Göteborg! Och inget passar såklart bättre än att vara på klassisk mark: Pustervik.

Det kommer bli en maxad kväll fullproppat med feta artister, DJ-set, stand-up och mycket mer. En oförglömlig kväll i sann Statement-anda utlovas. Både för er som vill återuppleva det historiska från sommaren 2018 och för er som är med oss för första gången.

Den 21 september kommer bland annat dessa att stå på scen:
⭐️⭐️
Mapei - Mapei är svår att placera i ett fack. Hon rör sig fritt över alla gränser och har en unik förmåga att gå rakt in i ditt innersta med sin musik.

⭐️⭐️
Min Stora Sorg – Popmagi-geni som berör alla som kommer i hennes väg med känslofylld musik och sitt visuella artisteri.

⭐️⭐️
AMWIN – Svensk R&B och ett av de mest intressanta sounden just nu. Hyllad av bland annat Highsnobiety, som listade henne som en av tio artister att hålla extra koll på!

⭐️⭐️
Ina Lundström – Göteborgs stolthet som tagit hela Sverige med storm. Från att aldrig stått på en stand up-scen till att ingå i komikereliten på bara nåt år.
⭐️⭐️


Vänta inte för länge innan du kirrar biljetter eftersom de går åt snabbare än paraplyn i Göteborg. Se till att haffa din biljett här.

Praktiska detaljer
Tid: 20-03
Datum: Lördagen den 21 september
Plats: Pustervik, Göteborg
Åldersgräns: 18 år
Biljetter: Mer info om biljetterna och hur du köper dem finns på här

För att komma in på kvällens event behöver du visa upp giltig biljett och legitimation. OBS, endast förköp som gäller denna kväll.

********************

All information kommer från facebook