Bli volontär för Agenda: Jämlikhet

ons 17:30 (18/09-2019)  -  ons 20:00 (18/09-2019)
Sensus Göteborg

Vill du göra det enklare för människor att engagera sig för jämlikhet? Gillar du att använda dig av webb och sociala medier eller är det något du inte kan men vill lära dig? Vill du få kontakt med över 100 lokala jämlikhetsorganisationer i Göteborg? Bli volontär på Agenda: Jämlikhet Göteborgs redaktion!

Ansök via denna länk för att bli volontär för Agenda: Jämlikhet: https://docs.google.com/forms/d/13KgUf_C4ap5JR6ftx61uQdqD8Y4N5lhU4CPNRkcYLoE/edit

Dela gärna till alla du känner som kan tänkas vara intresserade!

NÄSTA UTBILDNINGSDAG FÖR VOLONTÄRER
Onsdagen den 18e september kl 17.30. Utbildningsdagen kommer ske i Sensus lokaler i centrala göteborg.

Lokalen kommer vara tillgänglig. Hiss med måtten 80x 140 cm finns. Om du har permobil kan vi hjälpa med tillgång till annan hiss, hör då av dig direkt till oss på vår facebook sida

▼ ◄ ▲ ► ▼▼ ◄ ▲ ► ▼▼ ◄ ▲ ► ▼▼ ◄ ▲ ► ▼

►VAD ÄR AGENDA: JÄMLIKHET?◄
Agenda: Jämlikhet är en eventkalender för jämlikhet. Vi samlar det lokala jämlikhetsarbetet på en sida, agendajamlikhet.se, och gör det enklare för fler att delta, engagera och organisera sig.

►VAD DU GÖR SOM VOLONTÄR◄
Agenda: Jämlikhets redaktion arbetar utifrån några olika huvudområden, som alla är lika viktiga för att nå vårt mål att få fler att engagera sig för jämlikhet. Nu behövs nya volontärer som vill hjälpa till att uppdatera och utveckla våra plattformar.

Som volontär kan du till exempel arbeta med att:
– hitta evenemang och ha kontakt med arrangörer och organisationer
– fylla hemsidan med innehåll
– skriva och redigera blogginlägg om olika jämlikhetsfrågor
– uppdatera och utveckla våra sociala medier
skapa evenemang och vara med på arrangemang som göra att Agenda: Jämlikhet sprids till fler göteborgare

Vi är en tajt grupp, hjälper varandra och jobbar ihop för att på olika sätt uppfylla vårt syfte att göra det enklare för fler att engagera sig.
Du behöver inga särskilda förkunskaper för att vara volontär – men naturligtvis hoppas vi att du gärna vill bidra med dina erfarenheter och idéer för att utveckla volontärgruppen!

▼ ◄ ▲ ► ▼▼ ◄ ▲ ► ▼▼ ◄ ▲ ► ▼▼ ◄ ▲ ► ▼

►UTBLILDNINGSKVÄLL◄
Onsdagen den 18e september har vi en kick-off-kväll för alla nya volontärer! Då får du veta mer om föreningen, en introduktion till hur du uppdaterar hemsidan och en bild av hur vi jobbar tillsammans mot samma mål i organisationen. Efter detta följer en upplärningsperiod där du får det stöd du behöver för att lära dig uppdraget och lära känna de andra.

▼ ◄ ▲ ► ▼▼ ◄ ▲ ► ▼▼ ◄ ▲ ► ▼▼ ◄ ▲ ► ▼

►FLER FRÅGOR?◄
Vill du veta mer om vad det innebär att vara volontär? Skriv ett meddelande till oss här på Facebook eller kontakta styrelsens Anna för att ställa de frågor du har:
Mejl: anna@agendajamlikhet.se
Mobil: 0708–338238. Prata in ett meddelande om du inte får svar direkt, så återkommer vi till dig snarast.