U.T.O.P.I.

U.T.O.P.I. (Unga för Tolerant Opartisk Politisk Interaktion) lanserades 2013 med syftet att bli Sveriges första icke partipolitiskt anknutna, icke ideologiskt anknutna, politiska plattform, tankesmedja och förening för ungdomar – av ungdomar.

Vår vision är att skapa ett forum som är tillgängligt för alla, oavsett social eller ekonomisk bakgrund, och som är fritt från föreställningen av att en behöver tillhöra eller ge sig hän åt en särskild politisk ideologi eller tillhöra ett särskilt parti för att som ung kunna bilda sig och inte minst engagera sig i politik. Vi vill kunna ge unga en chans till att själva skapa sig sin egna politiska uppfattning genom att ge dem den information, det förtroende och den ärliga chans till opinionsbildning som vi upplever att de nekas i vårt samhälle. Vi vill bryta den politiska segregationen och välkomna många olika åsikter till samma forum.

Vi erbjuder föreläsningar, panelsamtal, diskussionstillfällen, workshops, skolbesök och mer. Vi är en platt organisation och vårt mål är att tillhandahålla det våra medlemmar efterfrågar!

Intresserad?

Vår Facebook-sida hittar ni här

Twitter: UTOPIswe

Instagram: utopi.swe