Mötesplats Simone

Mötesplats Simone är en förening för tjejer och transpersoner. All verksamhet utgår ifrån medlemmarnas önskemål och engagemang. Vi vill vara en frizon, ett vardagsrum där en kan göra allt ifrån att slappa i en soffa till att organisera sig tillsammans med andra. Vi är en förening som brinner för allas rätt att vara exakt den en vill vara. Vi går inte med på regler som skadar, trycker ner och osynliggör människor. Vi ifrågasätter normer kring kön, etnicitet, funktion, klass och sexualitet. Vi hyllar att chilla, göra revolution och att solidarisera oss med varandras behov och underbara uttryck.

Vår verksamhet består av pysselgruppen på tisdagar dagtid, Elda- vårt häng för hbtq personer, den nystartade läsa och prata feminism, samtalsgruppen Transit för transpersoner samt större evenemang under terminerna. Därtill är vi ute och utbildar och föreläser om genus, jämställdhet och normkritik.

Alla tjejer och transpersoner är välkomna till Mötesplats Simone. Medlemskap kostar 20 kr per år. Personal möter gärna upp om du vill ha sällskap första gången du kommer hit. Våra lokaler är tillgängliga och ligger på Masthuggsterrassen 4d. Det finns hiss upp till oss, stora toaletter och inga konstiga trösklar. All mat är vegan och görs i stora mängder.

Du når oss på mail eller Facebook

Du kan också ringa: 031 24 43 77, 0737- 38 29 53, 0765- 99 47 41