Vårens första Café Illegal

tis 17:30 (16/01-2018)  -  tis 20:00 (16/01-2018)
Hjällbo kyrka

Varmt välkommen till vårens första Café Illegal! 

Vad: Cafe illegal

När: Tisdagen den 16/1 

Träffarna börjar 17.30 och vi lånar kafélokal i Hjällbo Kyrka som ligger på Hjällbo torg (hit kommer du med spårvagn 4, 8 och 9)..

Café illegal är platsen för dig som är eller vill bli aktiv inom Ingen människa är illegal, för dig som vill veta mer om hur vårt arbete med gömda flyktingar ser ut, hur svensk flyktingpolitik egentligen fungerar och för dig som bara är sugen på en trevlig kväll med gott veganfika. Under kvällen berättar vi om nätverket Ingen människa är illegal och om saker som händer framöver. 

Efter cafe illegal har vi en kort paus med fika innan vi drar igång medlemsmötet ca 19 ;00 som är öppna för nya och gamla medlemmar.

Har du massa idéer som du vill genomföra med ett glatt gäng så ta med dem och berätta om vilka härliga grejer som kan hända när vi gör de tillsammans! 

Letar du folk till något projekt eller vill tipsa om någon schysst finns demo, evangemang, filmvisning eller annat bra/coolt/upprörande/peppande/hemskt/spännande så kom och delge dig på tisdag den 16:e. Naturligtvis finns all möjlighet att prata om den vanvettiga svenska flyktingpolitiken och ställa alla de frågor du har så hoppas vi kunna bena upp det tillsammans!

Hoppas vi ses :)

(informationen kommer från detta Facebook-event)