United Sisters på Fryshuset Väst söker volontärer!

lör 09:00 (23/09-2017)  -  sön 17:00 (24/09-2017)
Fryshuset Göteborg

'Jag klarar mig nu utan att någon annan bestämmer över mig. Jag vet att jag är jag, jag visste inte innan att jag kunde klara av saker som jag faktiskt kan klara av, alldeles själv, utan att någon annan behöver göra något. Jag kände mig inte nöjd med med mitt utseende innan, när jag lärde mig vad självkänsla är så vet jag att den bästa och finaste människan i världen är jag. Oavsett om jag sminkar mig eller har gamla kläder. Jag är alltid glad över mig själv och hur jag ser ut.' Ayan 17 år

Våra volontärer gör skillnad! Vill du vara med?

Vi tror att det är genom jämlika möten som vi tillsammans kan växa, utvecklas och ibland bara få vara. 

Som United Sisters-volontär är du en medmänniska, en vuxen förebild och en samtalspartner. Du utmanar, uppmuntrar och lyssnar. Genom ditt stöd kan världen bli större, tryggare och lättare att hantera.

Som volontär träffar du en tjej eller en grupp tjejer en gång i veckan under två terminen. Du identifierar dig som kvinna, är ca 25 år och uppåt, trygg i dig själv och tycker om att möta andra. Du har tid och möjlighet att engagera dig en kväll i veckan och att delta på en inspirations- och handledningsträff per termin. 

Vår utbidning sker den 23-24 september, 9.00-16.30 på Fryshuset Väst. I uppdraget ingår även ett inspirations- och handledningstillfälle den 16 oktober, 17.30-19.30.

Intervjuer sker från 7 augusti. 

För ansökan skicka ett personligt brev till våra somordnare. 

Gruppansvarig: rozha.baban@fryshuset.se

Coachsamordnare: noomi.gustafsson@fryshuset.se

(informationen kommer från detta Facebook-event)