Silvana - Med efterföljande regissörssamtal

lör 18:00 (16/09-2017)  -  lör 20:00 (16/09-2017)
Bio Roy

SILVANA -VÄCK MIG NÄR NI VAKNAT är i våra ögon en av de allra mest närgående och poetiska dokumentärer som sprungit ur den svenska filmindustrin det senaste decenniet. En djupgående analys om Silvana Imams genombrott, en intim kärlekshistoria och en unik berättelse om ett skifte inom musiken. Ett karaktärsporträtt som känns vitalt oavsett om du är ett Silvana-fan sedan tidigare eller inte. 

Visningen på lördag efterföljs av ett samtal med regissörerna Olivia Kastebring, Mika Gustafson och Christina Tsiobanelis.

SILVANA - VÄCK MIG NÄR NI VAKNAT

Silvana Imam är en av Sveriges största artister. En naturkraft som drar med sig sin publik på ett fälttåg. En orädd ledare med sylvass tunga som fångar vår samtid. På många sätt personifierar fenomenet Silvana Imam en generation. Dokumentären Silvana följer Silvana Imam från att hon var i början av sin karriär fram till i dag.

De tre regissörerna har följt Silvana sedan våren 2014 fram till idag och ger en helt unik bild av en artists genombrott. Det är en historia om att brottas med rollen som förebild och samtidigt med sina egna och samhällets förväntningar. Publiken får möta personen Silvana, bakom den offentliga mediebilden.

Språk: Svenska, litauiska (svensk text)

Längd, film + samtal: ca 2 tim

Biljetter: 115 kr (95 kr stud/pens) KÖP BILJETTER HÄR! 

I samarbete med ABF Film & Media - Göteborg och TriArt Film.

(informationen kommer från detta Facebook-event)