Pysselkväll

ons 18:00 (03/10-2018)  -  ons 21:00 (03/10-2018)
Arena 29 (Djurgårdsgatan 29)

Vi hänger och pysslar. Om man inte vill pyssla får man självklart vara med ändå! 
Det finns plats att anonymt fråga om råd om det är något man vill. 

------

Att det är transseparatistiskt och för unga betyder att det är öppet för personer mellan 13 och 30 år som identifierar sig som trans (binär, ickebinär, gender queer osv), eller som för tillfället ifrågasätter sin könsidentitet. Du behöver inte vara säker på din identitet eller ute på något sätt. Du behöver inte bo i Göteborg eller ha kommit på någon tidigare träff. Alla är trans nog för att få vara med.

Vad?
Vi brukar ses och prata om allvarliga och mindre allvarliga ämnen som har med trans att göra. Man kan få stöd, bolla idéer, be om råd och skaffa nya vänner!

Var?
Arena29 (det står Stenhuset på skylten), närmaste spårvagnshållplats är Stigbergstorget och Kaptensgatan. Någon kommer stå på Stigbergstorget mellan gatuköken 17.55 för den som vill slå följe till Arena29. Vi kommer vara högst upp i Ateljén.

När?
18.00. Om man kommer senare så meddela gärna det till Mika (ni kan också skriva till honom om ni har frågor)

Om du klickar i att du kommer/är intresserad så kommer det synas på ditt facebook feed, så om du inte vill det behöver du inte klicka i att du kommer. 

-----------------

Om du är cisperson och inte ifrågasatt din könsidentitet är inte detta rummet för dig, var snäll och respektera att vi behöver ett ställe där vi får vara i fred

 

(Informationen kommer från detta facebook- event)