Klubb Rörelsen 16 juni

lör 17:00 (16/06-2018)  -  sön 01:00 (17/06-2018)
Oceanen

Dags för omgång 3! Sista tillfället innan vi tar sommarledigt så missa inte!

Rörelsen vill vara en oas där vi kan få vara de vi vill i en varm, peppig, kreativ och inspirerande klubbmiljö! Vi som står bakom Rörelsen är åtta kvinnor som önskar att alla som kommer på vår klubb ska känna sig bekväma, trygga, välkomna och få ge sig hän stämningen och musiken så som var och en vill.

Upplägget: vi vill uppmuntra alla som vill att komma tidigt för gött häng och prova vår alldeles egna specialmeny. Om vädret är skönt kan ni njuta på Oceanens nya uteservering. Därför öppnar vi redan kl 17. Barn är särskilt välkomna! 

Kl 21 styr vi om mot klubb och fest, då går vår första DJ på och värmer upp er i en timme. Från kl 22 är fokus dansgolv och tempot ökar allteftersom. Vi avrundar euforiskt kl 01 och ger er möjlighet att kasta in handduken och traska hem eller kanske dansa vidare på någon efterfest i vårnatten. 

Musik: på vårt dansgolv spelas musik du garanterat inte kan sitta still till. Musiken tar sig olika uttryck men i fokus står basen, pulsen, rytmen, vibrationerna. En bubblande mix av västafrikanska beats, dancehall, avantgarde-jazz, arabisk pop, electro cumbia, latintronica, trip hop, hip hop, house, electro swing, electropop, acid jazz, electroclash och klezmer. Vår hus-DJ Livsfarligt kombinerar urbana rytmer med en personlig stil som skapar en energisk, euforisk dansupplevelse. 

PROGRAM 16 JUNI

RÖRELSEN CREW spelar på gården kl 17:00-21:00

21:00-22:30
DJ Emzer
Emzee Hammer (a.k.a DJ Emzer) har varit verksam och spelat i Göteborgs underjord såväl som i den etablerade klubbscenen sedan början av decenniet. Som en av medlemmarna i Guerilla Deco har hon arrangerat klubbar och fester runt om i stan. Med en förkärlek till fransk elektro och ghettotech är det svårt att sitta still när svängiga beats och genres mixas hejvilt.
https://www.mixcloud.com/emzir/emzer-in-the-box/

22:30-23:45
DJ Lovefuck
Jenny Svärdsäter, a.k.a. DJ Lovefuck är en Göteborgsbaserad DJ med rötter i den elektroniska dansmusiken. Med en tilltro till musiken som en radikal kraft och enande rörelse skapar hon dynamiska fusioner av upplyftande beats och mörka rytmer som letar sig in under huden. Retropop, voodofunk och melodiös elektronika blandas hänsynslöst med siktet på att bygga ett varmt, spännande och funkigt driv.
https://www.facebook.com/djlovefxxk/

23:45-01:00
DJ Livsfarligt
Kanalen är rytmen, konsekvensen är dansen, tillståndet är maniskt, känslan är euforisk, samspelet är oundvikligt, lusten är bubblande, tankarna är hybriska, kärleken är ofrånkomlig, rädslorna är lämnande, pulsen är basgången, mötena är lockande, svetten är genomvätande, musiken är allt. DJ Livsfarligt drev tidigare sommarklubben Klubb Livsfarligt på Nefertiti som kombinerade dj-akter med liveartister, dansframträdande, performances, matupplevelser och rumsliga överraskningar. DJ Livsfarligt har spelat för vibrerande dansgolv sedan 2014 i sammanhang som Clandestino Festival, Göteborg Film Festival, Dragonflyfestivalen, Sjönevadsfesten, GIBCA, Wonderland, Musiker Mot Rasism, WayOutWest, Göteborgs Stadsteater, Bokmässan, Vi drar på jazzklubb, Skogsfesten, Sånafest i Norge. Från norraste Luleå till södra Teneriffa och New York. Alltid med ett eklektiskt personligt utvalt set för varje tillfälle och sammanhang.
https://www.facebook.com/Livsfarligt/

INFO
Datum: 16 juni
Tid: 17-01
Plats: Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg
Entré: gratis.
Ålder: 20 år
Mat: finns hela kvällen att köpa
Tillgängligt för rullstol, ingång på andra sidan huset

(Informationen kommer från detta Facebook-event).