Klubb Rörelsen 12 maj

lör 17:00 (12/05-2018)  -  sön 01:00 (13/05-2018)
Oceanen

Efter succépremiären den 14 april så kör vi nu igen! Nu kommer vi låta bättre, ha mer personal i baren och ännu fler sittplatser på uteserveringen!

Rörelsen vill vara en oas där vi kan få vara de vi vill i en varm, peppig, kreativ och inspirerande klubbmiljö! Vi som står bakom Rörelsen är nio kvinnor som önskar att alla som kommer på vår klubb ska känna sig bekväma, trygga, välkomna och få ge sig hän stämningen och musiken så som var och en vill.

Upplägget: vi vill uppmuntra alla som vill att komma tidigt för gött häng och prova vår alldeles egna specialmeny. Om vädret är skönt kan ni njuta på Oceanens nya uteservering. Därför öppnar vi redan kl 17. Barn är särskilt välkomna! 

Kl 21 styr vi om mot klubb och fest, då går vår första DJ på och värmer upp er i en timme. Från kl 22 är fokus dansgolv och tempot ökar allteftersom. Vi avrundar euforiskt kl 01 och ger er möjlighet att kasta in handduken och traska hem eller kanske dansa vidare på någon efterfest i vårnatten. 

Musik: på vårt dansgolv spelas musik du garanterat inte kan sitta still till. Musiken tar sig olika uttryck men i fokus står basen, pulsen, rytmen, vibrationerna. En bubblande mix av västafrikanska beats, dancehall, avantgarde-jazz, arabisk pop, electro cumbia, latintronica, trip hop, hip hop, house, electro swing, electropop, acid jazz, electroclash och klezmer. Vår hus-DJ Livsfarligt kombinerar urbana rytmer med en personlig stil som skapar en energisk, euforisk dansupplevelse. 

PROGRAM 12 MAJ

20:30
BeTWEEn U & Me
Anna Helena Brumark bjuder på uppvärmning inför kvällens dans med sitt videoverk BeTWEEn U & Me – en danceoke som visades på Boy Konsthall tidigare i år.

22:00-23:30
DJ saraatari
saraatari eller Sarah Melin är curator, scenkonstproducent och DJ som vigt livet åt dans och rörelse. Om dagarna jobbar hon med att programlägga Göteborgs dans- och teaterfestival och om kvällarna älskar hon att skapa svettigt dansgolv. Ända sedan sin svunna tid i 90-talets London ligger hennes hjärta närmst funkig house, UK garage, Italo och svängig techno. 

23:30-01:00
DJ Livsfarligt
Kanalen är rytmen, konsekvensen är dansen, tillståndet är maniskt, känslan är euforisk, samspelet är oundvikligt, lusten är bubblande, tankarna är hybriska, kärleken är ofrånkomlig, rädslorna är lämnande, pulsen är basgången, mötena är lockande, svetten är genomvätande, musiken är allt. DJ Livsfarligt drev tidigare sommarklubben Klubb Livsfarligt på Nefertiti som kombinerade dj-akter med liveartister, dansframträdande, performances, matupplevelser och rumsliga överraskningar. DJ Livsfarligt har spelat för vibrerande dansgolv sedan 2014 i sammanhang som Clandestino Festival, Göteborg Film Festival, Dragonflyfestivalen, Sjönevadsfesten, GIBCA, Wonderland, Musiker Mot Rasism, WayOutWest, Göteborgs Stadsteater, Bokmässan, Vi drar på jazzklubb, Skogsfesten, Sånafest i Norge. Från norraste Luleå till södra Teneriffa och New York. Alltid med ett eklektiskt personligt utvalt set för varje tillfälle och sammanhang.


INFO
Datum: 12 maj
Tid: 17-01
Plats: Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg
Entré: gratis.
Ålder: 20 år
Mat: finns hela kvällen att köpa
Tillgängligt för rullstol, ingång på andra sidan huset
Detaljerad info finns här: https://rorelsen.splashthat.com/

(Informationen kommer från detta Facebook-event).