Grundutbildning om RFSU och sexualpolitiska frågor!

lör 10:00 (02/12-2017)  -  lör 18:00 (02/12-2017)
RFSU Kansli

~Vad sägs om en hel helg där du diskuterar och lär dig mer om RFSU, sexualpolitiska frågor och sexualpolitisk historia?~

Grundutbildningen riktar sig till dig som är medlem i RFSU Göteborg och är särskilt värdefull för dig som är ny medlem och/eller funderar på att bli aktiv.

På vår grundutbildning får du lära dig mer om RFSU:s och Sveriges sexualpolitiska historia, och om hur organisationen verkar, både internationellt och nationellt. Vi diskuterar allt från centrala frågeställningar i RFSU:s arbete till hur du kan engagera dig i lokalföreningen. Vi pratar också om normer och föreställningar i förhållande till exempelvis kön och sexualitet. 

Utbildningen är gratis och vi bjuder på lunch och fika under utbildningsdagarna! Det enda som krävs för att få gå utbildningen är att du är medlem i RFSU. 

*När*

2-3 december 2017

Lördag kl 10-18 

Söndag kl 10-16

*Var*

RFSUs lokaler i centrala Göteborg (mer info om plats kommer). Lokalerna är tillgängliga. 

*Anmälan*

Anmäl dig på denna länk: OBS! Sista anmälningsdag är fredag 24e november 2017. 

*Frågor*

kontakta Madde på madde.lundin@rfsu.se

----------------------------------------------------

GÖR SKILLNAD. BLI MEDLEM.

Att skapa förutsättningar för att förändra och förbättra människors liv har varit RFSU:s drivkraft ända sedan starten 1933. Att vara medlem kostar bara 150 kronor om året och du får dessutom tidningen OTTAR som kommer ut med fyra nummer per år.

(informationen kommer från detta Facebook-event)