Frukostmöte - Lär känna FEMJUR

ons 08:30 (02/10-2019)  -  ons 10:00 (02/10-2019)
Handelshögskolan, Göteborgs Universitet

Ny termin, det innebär nya kurser, nya mål och nya bekantskaper. För vår del innebär det även en nystart och en hel del planering inför kommande aktiviteter, men framförallt ett tillfälle att få träffa massa nya studenter som vill engagera sig i FEMJUR!

Det här evenemanget riktar sig främst till studenter som är nyfikna på FEMJUR och vill lära känna FEMJUR bättre och hur det går att engagera sig i studentföreningslivet genom dem. En är hjärtligt välkommen oavsett termin eller tidigare erfarenhet utav organisationen och det är givetvis helt förbehållslöst och en behöver inte vara medlem sedan tidigare för att närvara!

De bjuder på kaffe och lite lätt tilltugg och presenterar arbetsgruppernar, kommande aktiviteter och hur just ni kan hjälpa till.

Så ta med en klasskamrat, hund (♥), lillebror eller kom helt själva precis som ni är så står FEMJUR för resten!! Varmt välkomna!

Praktiska detaljer:
När: 2 Oktober
Tid: 08:30-10:00
Var: Handelshögskolan, C33

 

Om FEMJUR:

Feministisika Juriststudenter Göteborg (FEMJUR Gbg) är en studenförening på Handelshögskolan Göteborg med syfte att verka för att främja normkritik och ett intersektionellt genusperspektiv på juristprogrammet vid Göteborgs Universitet, att verka för att främja en inkluderande studiemiljö på juristprogrammet på handelshögskolan, att fortbilda oss själva i feministiska frågor och normkritik och att utgöra ett diskussionsforum för dessa frågor.

*************

All information kommer från detta facebookeventet