Fira Loud Grrrl 11 år!

lör 14:00 (17/11-2018)  -  lör 18:00 (17/11-2018)
Frilagret

WORKSHOPS
"Modularsynt" KL.15-16 
Under festen kommer grymma Elin Piel hålla workshop i modularsynt! 
Elin Piel är en gammal gitarrist och countrydiggare som råkade fastna för modularsyntar. Hör henne berätta hur det gick till, hur hon skapar musik med enbart modularsynt som verktyg och få en introduktion till modularsyntens underbara värld med tips och tricks.
https://soundcloud.com/elin-piel

Inga förkunskaper krävs och workshopen är gratis att delta 
Anmäl dig till: loudgrrrl.095@abf.se

"Hur vi kan skapa mer inkluderande platser" KL.16-17
Kom och delta på samtal och workshop med Transammans om hur vi kan skapa mer inkluderande platser. 
Transammans är ett förbund för transpersoner och närstående till transpersoner i alla åldrar.
Det drivs ideellt och arbetar för att transpersoners livsvillkor ska bli bättre på alla sätt, vilket inkluderar att ge stöd, rådgivning och utbildning åt närstående.
Transammans jobbar normkritiskt, antirasistisk och för att motverka förtrycket ifrån heteronormen, tvåkönsnormen och cisnormen.
Läs mer här: https://www.transammans.se

LIVE PÅ SCEN
Vi har den stora äran att presentera live på scen "ANNELIE"
ANNELIE är en uppåtstigande electroambient stjärna på musikhimlen, som blandar influenser ur barndomens rockdrömmar med glitchiga ljudlandskap i nutida popkonst - en mashup av subtonsbas, pushiga analoga beats och CASIO-syntar från 90-talet. Under året har ANNELIE har turnerat genom Europa och spelat på festivaler i Mexiko, Ungern, Mallorca och Sverige. Nya EP:n ’Neon Woods’ har just givits ut på egna indiebolaget Peephole Recordings, i samband med en nordisk turné under september och oktober. Kolla in nya singeln 'Paranoid' (Black Sabbath cover) på Youtube: https://youtu.be/B_kwTdeqyr8 

Bandet spelar Kl.17

VERNISSAGE 
"MOLLY BROWNE"
Verklighet och fantasi verkar parallellt i Molly Brownes konstnärskap. Fantasin tar vid där verkligheten slutar och verkligheten är den som egentligen aldrig är sann. Med porträtt så visar Browne det starka och växande, det föränderliga och det bestående. Färgerna och symbolerna gestaltar Brownes universum så som resten vill se. Teckningarna och fotografierna är från 2016 - 2018. 
- Mathilda Brink 

 

(Informationen kommer från detta Facebook-event)