Feministiskt Quiz @Kellys – vinn biljetter till De redan frälsta

tis 18:00 (20/02-2018)  -  tis 20:00 (20/02-2018)
Kellys

Sätt på dig genusglasögonen, slipa geniknölarna, plugga in feminismens alla vågor, intersektionalitetsbegreppets grundare, datumet för Stonewall-upproret och skälet till varför vi firar Första maj - för tisdagen den 20:e februari blir det feministiskt quiz på allas vår favoritpub Kellys! Vad en vinner? Biljetter för två till Bianca KronlöfTiffany Kronlöf och Thom Gisslén nya uppsättning De redan frälsta som går i Gbgay 28:e februari, 1:a mars, 2:a mars och 3:e mars! Dessutom har du även chans på presentkort i baren som andra- och tredjepristagare. 

Om De redan frälsta
Facebook-event: https://www.facebook.com/events/138972076772680/

I De redan frälsta kommer de redan frälsta feministerna, antirasisterna, antifascisterna och veganerna att utmanas i godhet och förändring. De som fortfarande lever i mörker kommer att vakna. I De redan frälsta kommer ingen undan. Denna gång riktar Familjen Kaos sina knivskarpa blickar mot valåret, men också mot sig själva. Med vässad humor och brutal ärlighet tar de sig an känsliga ämnen i Europas politiska landskap. Ingen fråga är för stor och ingen människa för liten. De redan frälsta kommer att utmanas i godhet och förändring. De som fortfarande lever i mörker kommer att vakna. Sörj inte, organisera er.

Här kan du se trailern: https://youtu.be/AsKEuptvheE

Om du verkligen vill försäkra dig om att du får en biljett oavsett om du är grym på feministiskt quiz eller inte, hittar du biljetter här:http://www.eventim.se/biljetter.html?affiliate=ESE&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=2050382&includeOnlybookable=false&x10=1&x11=de+redan+frälsta

Angående bordsbokning: det går inte att boka bord, pga det blir för svårt för personal att hålla bord om det kommer mycket folk. Så enda chansen att säkert få plats är att vara där i tid! Kellys öppnar kl 16.00 om du verkligen vill vara säker ;)

More info TBA - vi ses på Kellys den 20:e februari kl 18. BE ON TIME