Dags för kickoff-möte hösten 2017

tis 17:30 (12/09-2017)  -  tis 20:00 (12/09-2017)
Hjällbo kyrka

Hösten 2017 är här och nu river vi igång andra halvan av Ingen Illegal-året med ett kick off möte. 

12 September är datumet du ska skriva in i kalendern och sprida vidare till alla som redan är, eller vill bli, aktiva i nätverket. Vi behöver bli flera! Vi behöver alla som redan är aktiva och vi behöver påfyllning i alla våra arbetsgrupper! 

Vårt arbete med papperslösa och för att förändra den svenska flyktingpolitiken har aldrig varit viktigare!

Kom på möte i Hjällbo kyrka tisdagen den 12 september klockan 18:00. Kom och träffa aktiva som berättar mer om nätverket, om att sprida information om hur svensk asylpolitik egentligen ser ut, om att anordna aktiviteter för papperslösa barn, om att planera och genomföra festivaler och spelningar, om att vara kontaktperson till människor som lever utan papper i Sverige, om att skapa en fristad i Göteborg, om att samla in datorer och dela ut dem till de som inga har, om att hålla i svenska-undervisning, om att påverka politiker för att Sverige ska bli ett land som följer internationella lagar och förordningar och om grupper som träffar människor på förvaret när Sverige misslyckas med att följa just dessa. Vi jobbar även kring matfrågan.

Och du som redan är med i en av dessa grupper, eller är intresserad av att skapa en grupp som inte finns, KOM! Kom och planera vad nätverket ska göra under hösten 2017. Vi kickar igång resten av året rejält!

Kl 19:00 övergår kickoffen till ett medlemsmöte. Det kommer finnas fika,

Hit kommer du med spårvagn 4, 8 och 9, hållplatsen heter Hjällbo.

(information hämtad från detta Facebook-event)